Πολιτική Απορρήτου

Ασφαλείς Συναλλαγές

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για τη διασφάλιση των πληροφοριών πληρωμής.

Όλες οι πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω της Eurobank

Η πληρωμή PayPal γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον και υπό τους αυστηρούς όρους της επιχειρηματικής συναλλαγής PayPal, η οποία διασφαλίζει την εμπιστευτικότητα και εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας. Η επιχείρησή μας δεν χειρίζεται τις πληροφορίες σας, απλώς πληροφορούμαστε ότι η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία, ώστε ο χρήστης να επιστρέψει στον ιστότοπό μας και να ολοκληρώσει την παραγγελία.

Ασφάλεια Δεδομένων Χρήστη-Μέλους

Η Εταιρεία τηρεί περαιτέρω όλους τους κανόνες ασφαλείας για ασφαλή πρόσβαση από κάθε Χρήστη στο λογαριασμό εγγεγραμμένου μέλους που έχει δημιουργήσει.

Ωστόσο, δημιουργώντας το λογαριασμό, ο χρήστης υπόσχεται ότι θα λάβει επίσης όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να διατηρήσει την εμπιστευτικότητα του λογαριασμού του. Η Εταιρεία δηλώνει ότι δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή ζημιές που προκλήθηκαν από μη συμμόρφωση με τις κατάλληλες από τον Χρήστη και για το λόγο αυτό ο Χρήστης πρέπει να ολοκληρώσει την επικοινωνία μέσω του λογαριασμού του σε ασφαλή έξοδο. (αποσυνδέστε) και διασφαλίστε τη μη αποκάλυψη των προσωπικών του στοιχείων σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Σε περίπτωση απώλειας ή οποιουδήποτε από τα παραπάνω οποιουδήποτε τρόπου αποκάλυψης του μυστικού κωδικού πρόσβασης σε τρίτο μέρος, ο Χρήστης πρέπει να ειδοποιήσει αμέσως την Εταιρεία μας στο 2392306965 ή στο 6981001162 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου artnoviaswedding@gmail.com